Ushaqlar bura oz fikrinizi yazin!!!(Agziviza geleni yox haa) - Страница 12 - Forum
Uşaqlar qoymayın Facebook-u bizim birliyimizi məhv etsin!!!Aktiv ölün!!))))))

Tarix: 10.12.2016, 12:51
Sizi salamlayırıq Qonaq | Melumat
Ana sehife | Ushaqlar bura oz fikrinizi yazin!!!(Agziviza geleni yox haa) - Страница 12 - Forum | Qeydiyyat | Daxil ol
Bizim eylencemiz
Daxil olma forması
Sayt hele tam işlemir
Statistik gösterici
Yeniləndik...
[Yeni ismarıc · İstifadeçiler · Forum qaydaları · Axtarış · Melumat ]
Страница 12 из 17«1210111213141617»
Модератор форума: Totush(Balaca) 
Forum » Dersimiz 120-ci otaqdadir!!! » Otaq № 120 » Ushaqlar bura oz fikrinizi yazin!!!(Agziviza geleni yox haa) (Novruz bayraminiz mubarek)
Ushaqlar bura oz fikrinizi yazin!!!(Agziviza geleni yox haa)
sabir Tarix:24.02.2007, 14:57 | Qısa mektub № 1
Qrup: Удаленные





Haminizi yeni saytimizin achilishi ile tebrik edirem.com tongue
 
Totush(Balaca) Tarix:12.06.2007, 18:56 | Qısa mektub № 551
D.I.N
Qrup: Moderator
Post: 563
Qiymetlendirilir: 4
Burdadir?: Yoxdur
Niye uje Tbiliside vurdurmursan??? Bagishla... Yeniliklerden bizi xeber elemeyi unutma... Adam kishi(sene aid deyil) olar

M-606-a eshq olsun...
 
Totush(Balaca) Tarix:12.06.2007, 19:01 | Qısa mektub № 552
D.I.N
Qrup: Moderator
Post: 563
Qiymetlendirilir: 4
Burdadir?: Yoxdur
FOTOALBOM HER GUN YENILENIR. XAHIS OLUNUR BEYENDIYINIZ SHEKILLERE
SES VERIN. KOMENTARIYA DA YAZIN


M-606-a eshq olsun...
 
Natiq Tarix:13.06.2007, 00:07 | Qısa mektub № 553
Yeraz
Qrup: Yoxlanilmish
Post: 307
Qiymetlendirilir: 3
Burdadir?: Yoxdur
------------------------------------------- AD GUNUN MUBAREK !!! -------------------------------
KAMRAN seni ad gunun munasibetiyle tebrik edir sene uzunomur,cansagligi,heyatda reallasdirmag isdediyin butun arzularini reallasdirmagi arzuluyuram...
Hemise bele sade,ureyi temiz ve heyat sever olaraq qalmani arzuluyuram...
Qarsidan gelen zamanlarda problemsiz temiz bir yol ve heyat arzuluyuram...
......................................... AD GUNUN MUBAREK !!!------------------------------------------


REAL MADRID CHAMPION
CHAMPIONE CHAMPIONE
ole...ole...ole...
 
Enic Tarix:13.06.2007, 01:39 | Qısa mektub № 554
President
Qrup: Yoxlanilmish
Post: 98
Qiymetlendirilir: 3
Burdadir?: Yoxdur
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower
flower applause Ad gunun mubarek Kamran applause flower

Добавлено (13.06.2007, 01:39)
---------------------------------------------
Totush(Balaca), gel chata

 
Totush(Balaca) Tarix:13.06.2007, 01:46 | Qısa mektub № 555
D.I.N
Qrup: Moderator
Post: 563
Qiymetlendirilir: 4
Burdadir?: Yoxdur
oldu

M-606-a eshq olsun...
 
haci Tarix:13.06.2007, 09:34 | Qısa mektub № 556
Yeraz
Qrup: Moderator
Post: 436
Qiymetlendirilir: 1
Burdadir?: Yoxdur


ne oldu sana ne oldu sana !!!
 
haci Tarix:13.06.2007, 09:36 | Qısa mektub № 557
Yeraz
Qrup: Moderator
Post: 436
Qiymetlendirilir: 1
Burdadir?: Yoxdur
cooooooox sag oluuuuuuuuuun.

ne oldu sana ne oldu sana !!!
 
Isik Tarix:13.06.2007, 11:02 | Qısa mektub № 558
President
Qrup: Istifadechi
Post: 89
Qiymetlendirilir: 0
Burdadir?: Yoxdur
Hi

Добавлено (13.06.2007, 11:02)
---------------------------------------------
Kamran bey, bu xosh hissdir insan bilende ki, onu kim ise cox isteyir, kim ise onu dushunur, kimin ise ona ehtiyaci var, lakin en gozel hiss odur ki, senin ad gununu xatirlayasan ve hec vaxt unutmayasan!
Ad gunumuz bizim milyonlarla yadda qalan xatiremizdir ki, bize yeni-yeni arzular ved edir, yeni-yeni planlar verir. Men sene arzu edirem ki, senin her ad gunun xosh xatirelerle yadda qalsin, sene duzgun planlar versin! Qoy senin her gunun xosh xatire ve gullerle, dostluq ve sevincle dolsun! Butun arzularin gercek olsun, qoy her gecenin her ulduzu sene sevgi ve sevinc bexsh etsin!


Hi
 
haci Tarix:13.06.2007, 11:03 | Qısa mektub № 559
Yeraz
Qrup: Moderator
Post: 436
Qiymetlendirilir: 1
Burdadir?: Yoxdur
isik

ne oldu sana ne oldu sana !!!
 
haci Tarix:13.06.2007, 11:05 | Qısa mektub № 560
Yeraz
Qrup: Moderator
Post: 436
Qiymetlendirilir: 1
Burdadir?: Yoxdur
cok tesekkurler.itibariniza layik olmaya calisacagim.

ne oldu sana ne oldu sana !!!
 
haci Tarix:13.06.2007, 11:31 | Qısa mektub № 561
Yeraz
Qrup: Moderator
Post: 436
Qiymetlendirilir: 1
Burdadir?: Yoxdur
alo isik burdasan cavab ver

ne oldu sana ne oldu sana !!!
 
Rufik Tarix:13.06.2007, 11:56 | Qısa mektub № 562
Dayday
M606
Qrup: AA Rufik
Post: 87
Qiymetlendirilir: 3
Burdadir?: Yoxdur
Ushaqlar Men isteyirdim 1-ci olum(Kamrani tebrik etmekde), amma nedense sona dushdum!!!Kamran ekrandaki sheklive baxiram ve altindaki virtual adin(Vergiler Naziri) ishallah tezlikle reallashmasini arzulayiram.Bizim qrup ekskluziv ushaqlardan yigilib, her biri ozluyunde bir dunyadir, elecede Sen, yaxshi Dosta layiq arzularla!!!!
smile :) smile :) smile


Bir anliq kim oldugunu dushun...

Rufik - Ср, 13.06.2007, 12:02 terefinden deyişdirilib
 
Natiq Tarix:13.06.2007, 23:39 | Qısa mektub № 563
Yeraz
Qrup: Yoxlanilmish
Post: 307
Qiymetlendirilir: 3
Burdadir?: Yoxdur
yeni bir tebrikde menden "usaqlar sizin haminizi universiteti sag salamat qurtarmaniz munasibeti ile tebrik edir.....qarsidaki maqistr imtahaninda haminiza ugurlar arzuluyuram ve arzuluyuram ki hamimiz magistr pillesine daxil olaq yeniden birlikde iki il kecirdek....."

Добавлено (13.06.2007, 23:39)
---------------------------------------------
usaqlar bizim wap saytimiz necedi men oralara bir sey yazmaq isdiyirem amma gire bilmirem...yoxsa aktiv deyil wap sayt...


REAL MADRID CHAMPION
CHAMPIONE CHAMPIONE
ole...ole...ole...


Natiq - Ср, 13.06.2007, 23:41 terefinden deyişdirilib
 
Isik Tarix:13.06.2007, 23:46 | Qısa mektub № 564
President
Qrup: Istifadechi
Post: 89
Qiymetlendirilir: 0
Burdadir?: Yoxdur
Hi

Hi
 
Totush(Balaca) Tarix:14.06.2007, 07:57 | Qısa mektub № 565
D.I.N
Qrup: Moderator
Post: 563
Qiymetlendirilir: 4
Burdadir?: Yoxdur
Ad gunu kecirtmek gunahtir... Siz ne dushunursuz bu haqda??? Gedin ibadet eleyin.. Ad gunu nedir???

M-606-a eshq olsun...
 
Totush(Balaca) Tarix:14.06.2007, 07:58 | Qısa mektub № 566
D.I.N
Qrup: Moderator
Post: 563
Qiymetlendirilir: 4
Burdadir?: Yoxdur
ZARAFAT ELEYIREM

M-606-a eshq olsun...
 
haci Tarix:14.06.2007, 09:37 | Qısa mektub № 567
Yeraz
Qrup: Moderator
Post: 436
Qiymetlendirilir: 1
Burdadir?: Yoxdur
herkese evvela salamlar

ne oldu sana ne oldu sana !!!
 
haci Tarix:14.06.2007, 09:43 | Qısa mektub № 568
Yeraz
Qrup: Moderator
Post: 436
Qiymetlendirilir: 1
Burdadir?: Yoxdur
tebriklerinize gore cox sag olun.Elbette ki menim arzum var 4 il bir yerde oldugum gelecekde de bir-birlerini unutmayacagini fikirlesdiyim dostlarim.Men size mene arzuladiginiz 100 yasi yox allahin verdiyi omru menali , istediyiniz kimi kecirtmenizi arzulayiram.Allah tealadan onu arzulayiram ki nece ki biz yalvarmisiq eziyyet cekmisik universitete girmisik alllahin komeyi ile indi de allahin komeyi ile magistr olaq.(duzdu menim o qeder vecime deyil,amma yene de olsun)

herkese ugurlar


ne oldu sana ne oldu sana !!!
 
Natiq Tarix:14.06.2007, 15:55 | Qısa mektub № 569
Yeraz
Qrup: Yoxlanilmish
Post: 307
Qiymetlendirilir: 3
Burdadir?: Yoxdur
ISIK ixtisasa aid gucdu suallar yazda bura cavablandiraq......

REAL MADRID CHAMPION
CHAMPIONE CHAMPIONE
ole...ole...ole...
 
Isik Tarix:14.06.2007, 17:03 | Qısa mektub № 570
President
Qrup: Istifadechi
Post: 89
Qiymetlendirilir: 0
Burdadir?: Yoxdur
Hi

Hi
 
Natiq Tarix:14.06.2007, 18:51 | Qısa mektub № 571
Yeraz
Qrup: Yoxlanilmish
Post: 307
Qiymetlendirilir: 3
Burdadir?: Yoxdur
Hi

REAL MADRID CHAMPION
CHAMPIONE CHAMPIONE
ole...ole...ole...
 
Totush(Balaca) Tarix:15.06.2007, 11:25 | Qısa mektub № 572
D.I.N
Qrup: Moderator
Post: 563
Qiymetlendirilir: 4
Burdadir?: Yoxdur
HAMIYA SALAMLAR... ISMAYIL ADAM DILINDE DANISH!!!!!!!!!

M-606-a eshq olsun...
 
Natiq Tarix:15.06.2007, 13:23 | Qısa mektub № 573
Yeraz
Qrup: Yoxlanilmish
Post: 307
Qiymetlendirilir: 3
Burdadir?: Yoxdur
Isik sen indi bomba oglansan guya...

Добавлено (15.06.2007, 13:23)
---------------------------------------------
ay balam Nicat esgerlikdede esgerlikden sonraki muddetde bele kecel olacaq...
yarasir amma...


REAL MADRID CHAMPION
CHAMPIONE CHAMPIONE
ole...ole...ole...
 
Totush(Balaca) Tarix:15.06.2007, 20:00 | Qısa mektub № 574
D.I.N
Qrup: Moderator
Post: 563
Qiymetlendirilir: 4
Burdadir?: Yoxdur
HAMIYA SALAM HER ITE-QURDA FIKR VERMEYIN

M-606-a eshq olsun...
 
Natiq Tarix:15.06.2007, 20:14 | Qısa mektub № 575
Yeraz
Qrup: Yoxlanilmish
Post: 307
Qiymetlendirilir: 3
Burdadir?: Yoxdur
men mesaji yazdigim muddetde 37-ci qrup proqrami uzre imtahan verenlerin resmi TQDK terefinden tesdiqlenmis sayi 373-dur...

REAL MADRID CHAMPION
CHAMPIONE CHAMPIONE
ole...ole...ole...
 
Isik Tarix:16.06.2007, 23:52 | Qısa mektub № 576
President
Qrup: Istifadechi
Post: 89
Qiymetlendirilir: 0
Burdadir?: Yoxdur
Hi

Добавлено (16.06.2007, 00:31)
---------------------------------------------
Salam Natiq, necesen?

Добавлено (16.06.2007, 00:34)
---------------------------------------------
Natiq sene soz verirem yaxshi testler verceyem!

Добавлено (16.06.2007, 00:47)
---------------------------------------------
Ashaqidakilardan hansi Inflyasiyanin yaranmasinin esas sebebidir?

a) Tikinti senayesinde emek haqqinin artimi
b) Pulun deyerinin artimi
c) Meshqulluqun ashaqi dushmesi
d) gelir ve xercler arasindaki qeyri-berabersiziliyin yaranmasi

Добавлено (16.06.2007, 00:54)
---------------------------------------------
Mecmu teleb eyrisini ashaqidakilardan hansi ashaqi salir?

a) Xammal ve materiallarin qiymetinin artmasi
b) Texnologiyada tekmilleshdirme ve yenilik
C) Emeyin coqrafi hereketindeki artim
d) Biznes muhitinin yaxshilashmasi

Добавлено (16.06.2007, 00:58)
---------------------------------------------
Ashaqidakilardan hasi fiskal siyasetin aleti deyil?

a) Faiz dereceleri
b) Budce defisitinin artimi
c) idxal olunan mal ve servize qoyulan vergi
d) dovlet xerci

Добавлено (16.06.2007, 01:04)
---------------------------------------------
Qisamuddetli dovrde faiz dereceleri ve manatin mezennesi ashaqi dusherse bu zaman ne artar?

a) Ishsizlik
b) Emtee ve xidmetin treydi
c) uzunmuddetli dovrde teklif
d) iqtisadi artim

Добавлено (16.06.2007, 01:08)
---------------------------------------------
DIQQET, DIQQET! Ushaqlar IKINCI testde mecmu teleb evezine mecmu teklif olmalidir!

Добавлено (16.06.2007, 16:05)
---------------------------------------------
Hi

Добавлено (16.06.2007, 23:12)
---------------------------------------------
Hi

Добавлено (16.06.2007, 23:31)
---------------------------------------------
Hele hec kim yoxdur netde?

Добавлено (16.06.2007, 23:52)
---------------------------------------------
kim var otaqda?


Hi
 
Natiq Tarix:17.06.2007, 00:17 | Qısa mektub № 577
Yeraz
Qrup: Yoxlanilmish
Post: 307
Qiymetlendirilir: 3
Burdadir?: Yoxdur
ISIK ela...allah canini sag elesin.....
1-------b) Pulun deyerinin artimi
2-------d) Biznes muhitinin yaxshilashmasi
3-------b) Budce defisitinin artimi
4-------b) Emtee ve xidmetin treydi

TQDK ne vaxt hesablayacaq bizim neticeleri....


REAL MADRID CHAMPION
CHAMPIONE CHAMPIONE
ole...ole...ole...
 
Isik Tarix:17.06.2007, 00:24 | Qısa mektub № 578
President
Qrup: Istifadechi
Post: 89
Qiymetlendirilir: 0
Burdadir?: Yoxdur
Kimse geldi

Hi
 
Natiq Tarix:17.06.2007, 00:28 | Qısa mektub № 579
Yeraz
Qrup: Yoxlanilmish
Post: 307
Qiymetlendirilir: 3
Burdadir?: Yoxdur
Isik burdayam gonder gorek neticeleri ureyim partaladi

REAL MADRID CHAMPION
CHAMPIONE CHAMPIONE
ole...ole...ole...
 
Enic Tarix:17.06.2007, 00:36 | Qısa mektub № 580
President
Qrup: Yoxlanilmish
Post: 98
Qiymetlendirilir: 3
Burdadir?: Yoxdur
Isik, Qoy Togrul gorsun ki 2-mizde eyni vaxtdagirmishik.
 
Natiq Tarix:17.06.2007, 00:38 | Qısa mektub № 581
Yeraz
Qrup: Yoxlanilmish
Post: 307
Qiymetlendirilir: 3
Burdadir?: Yoxdur
Togrul kordu cetin gorer

REAL MADRID CHAMPION
CHAMPIONE CHAMPIONE
ole...ole...ole...
 
Isik Tarix:17.06.2007, 00:43 | Qısa mektub № 582
President
Qrup: Istifadechi
Post: 89
Qiymetlendirilir: 0
Burdadir?: Yoxdur
Natiq ordasan?

Добавлено (17.06.2007, 00:43)
---------------------------------------------
Natiq 1-ci cavb duzdur amma 2-ni fikirlesh!


Hi
 
Natiq Tarix:17.06.2007, 00:47 | Qısa mektub № 583
Yeraz
Qrup: Yoxlanilmish
Post: 307
Qiymetlendirilir: 3
Burdadir?: Yoxdur
heri burdayam geceniz xeyir

Добавлено (17.06.2007, 00:45)
---------------------------------------------
a) Xammal ve materiallarin qiymetinin artmasi

Добавлено (17.06.2007, 00:47)
---------------------------------------------
niye bele gec yazirsiz...


REAL MADRID CHAMPION
CHAMPIONE CHAMPIONE
ole...ole...ole...
 
Isik Tarix:17.06.2007, 00:55 | Qısa mektub № 584
President
Qrup: Istifadechi
Post: 89
Qiymetlendirilir: 0
Burdadir?: Yoxdur
Ikinci sualda dedimaxi mecmu telebin evezine mecmu teklif olmalidir, 3 ve 4-cu cavblarda sehvdir, bir az yaxshi fikirlesh!

Добавлено (17.06.2007, 00:50)
---------------------------------------------
he 2-ci suali da duzeltdin aferin sene qocum menim!

Добавлено (17.06.2007, 00:55)
---------------------------------------------
Natiq denizde istirahetiniz nece kecdi?


Hi
 
Natiq Tarix:17.06.2007, 01:06 | Qısa mektub № 585
Yeraz
Qrup: Yoxlanilmish
Post: 307
Qiymetlendirilir: 3
Burdadir?: Yoxdur
ta denen ki men kesildim.....

3----------d) dovlet xerci
4----------c) uzunmuddetli dovrde teklif

cavablar duz cixmasa duzgun cavablari gonderersen yaxsi

Добавлено (17.06.2007, 00:58)
---------------------------------------------
elaydi yanmisam demek olar ki qizarmisam....bes vinetqa nece oldu?

Добавлено (17.06.2007, 01:05)
---------------------------------------------
Isik ta gecdi men gedirem yatmaga seher tezden gedecem sinaga belke orda bir nealiyet elde eledim.....ingilis dili imkan verse....

Добавлено (17.06.2007, 01:06)
---------------------------------------------
gecen xeyre


REAL MADRID CHAMPION
CHAMPIONE CHAMPIONE
ole...ole...ole...


Natiq - Вс, 17.06.2007, 00:59 terefinden deyişdirilib
 
Isik Tarix:17.06.2007, 02:45 | Qısa mektub № 586
President
Qrup: Istifadechi
Post: 89
Qiymetlendirilir: 0
Burdadir?: Yoxdur
Emtee ve xidmete olan teleb elastikdir?

a) qiymet qalxanda, telebin hecmi de artir
b) qiymet qalxanda, mecmu illik gelir ahsaqi dushur
c) qiymet qalxanda, telebin hecmi ashaqi dushur
d) qiymet qalxanda, mecmu illik gelir de artur

Добавлено (17.06.2007, 01:09)
---------------------------------------------
Natiq men de sene test tercume edirem, yeke kishisen hara gedirsen, cavablarin ise hele de sehvdir!

Добавлено (17.06.2007, 01:26)
---------------------------------------------
Teleb elastikliyi 1-den boyuk olanda biz deyirik ki, telb______________. Telebe deyirler ki, ____________eger elastikli kicikdirse____________

a) elastikdir, qeyri-elastikdir, -1
b) elastikdir, qeyri-elastikdir, 1
c) iqeyri-elastikdir, elastikdir, 1
d) iqeyri-elastikdir, elastikdir -1

Добавлено (17.06.2007, 01:37)
---------------------------------------------
Eger neftin qiymeti 30% artarsa, onun satishi 6% dusher. Bu zaman neftde olan teleb_______________

a) qiymet qeyri-elastikdir
b) qiymet elastikdir
c) tam qeyri-elastikdir
d) mukemmel elastikdir

Добавлено (17.06.2007, 01:49)
---------------------------------------------
Iqtisadi artim en mukemmel shekilde tesvir olunur?

a) mecmu teklif eyrisi bouynca artan mecmu teleb kimi
b) davamli mecmu teleb eyrisinin artimi kimi
c) gelirlerin artimi kimi
d) UMD-un potensial hecminin artimi kimi

Добавлено (17.06.2007, 01:58)
---------------------------------------------
Ashaqidakilardan hansi uzunmuddetli dovrde mecmu teklifin determinantidir?

a) ishsizliyin seviyyesi
b) valyuta mezennesi
c) dovlet xerci
d) emeyin keyfiyyetinin artimi

Добавлено (17.06.2007, 02:03)
---------------------------------------------
Iqtisadi artimin esas indiqatoru? Indeksidir:

a) ixracin hecmi
b) sehmlerin qiymeti
c) manufakturanin artimi
d) real milli gelirde artim

Добавлено (17.06.2007, 02:07)
---------------------------------------------
Ashaqidaki siyasetlerden hansi iqtisadi artimin istiqametini mukemmelliye doqru deyishir?

a) valyuta siyaseti
b) teklif siyaseti
c) monetar siyaset
d) fiskal siyaset

Добавлено (17.06.2007, 02:22)
---------------------------------------------
Dunya Ticaret Teshkilatinin esas obyekti neir?

a) Olkelrin inkishafi ucun maliyye komekliyi ve meslehet desteyi vermek
b) Tediyye Balansini balanslashdirmaq ucun qisamuddetli iqtiqrazlarin teminati
c) Dunya ticaretinde umumi mudafienin azaldilmasi
d) Ticaretin aparilmasi ucun olkede sabit valyuta mezennesinin teminati

Добавлено (17.06.2007, 02:32)
---------------------------------------------
Yaponiya Almaniyadan mashin istehsalinda boyuk nailiyyet elde ede biler?

a) Eger muxtelif mashinlarin deyerini Yaponiyada Almaniyadakindan ashaqi salsa
b) Almaniyanin Yaponiyadan daha effektli mashin istehsal etmek metodlari olsa
c) Yaponiya Almaniyadan daha cox mashin istehsal etse
d) Yaponiya mashin istehsali Almaniyadakindan ucuz olsa

Добавлено (17.06.2007, 02:45)
---------------------------------------------
BK-in iqtisadiyyatinda ashqidakilardan hansi marjinal emtee ve xidmet idxali hesab edilir?

a) gelir artir ve BK-n istehlakcilari idxali artirir
b) gelir artir ve BK-n istehlakcilari emanetleri artirir
c) gelir artir ve BK-n istehlakcilari idxali azaldir
d) gelir azalir ve BK-n istehlakcilari idxali artirir


Hi
 
Natiq Tarix:17.06.2007, 12:35 | Qısa mektub № 587
Yeraz
Qrup: Yoxlanilmish
Post: 307
Qiymetlendirilir: 3
Burdadir?: Yoxdur
Bir denesen eeee prafessor...

3-----------c) idxal olunan mal ve servize qoyulan vergi
4-----------d) iqtisadi artim

Sonradan yazdiqlarin testlerin cavabi
1-----------c) qiymet qalxanda, telebin hecmi ashaqi dushur
2-----------a) elastikdir, qeyri-elastikdir, -1
3-----------b) qiymet elastikdir
4-----------d) UMD-un potensial hecminin artimi kimi
5-----------d) emeyin keyfiyyetinin artimi
6-----------d) real milli gelirde artim
7-----------d) fiskal siyaset
8-----------d) Ticaretin aparilmasi ucun olkede sabit valyuta mezennesinin teminati
9-----------c) Yaponiya Almaniyadan daha cox mashin istehsal etse
10----------d) gelir azalir ve BK-n istehlakcilari idxali artirir

ISIK bu suallar cox cetindi..... 5 denesi duz cixsa demeli men maqistra girmisem.....


REAL MADRID CHAMPION
CHAMPIONE CHAMPIONE
ole...ole...ole...
 
Isik Tarix:17.06.2007, 23:37 | Qısa mektub № 588
President
Qrup: Istifadechi
Post: 89
Qiymetlendirilir: 0
Burdadir?: Yoxdur
Axshami xeyr her birinizin!

Добавлено (17.06.2007, 23:30)
---------------------------------------------
Natiq 3-cu testin cavabi, faiz derecelridir. Sene aferin olsun! 4-cu test ise tamamile doqrudur!

Добавлено (17.06.2007, 23:37)
---------------------------------------------
1-c, 2-a, 3-b, 4-d, 5-d, 6-d, 7-b, 8-a, 9-d, 10-a Natiq mence boyuk nailiyyetdir, bu qeder teste doqru cavab vermek! Tebrik seni!


Hi
 
Natiq Tarix:18.06.2007, 01:59 | Qısa mektub № 589
Yeraz
Qrup: Yoxlanilmish
Post: 307
Qiymetlendirilir: 3
Burdadir?: Yoxdur
-----------------------------REAL MADRID CHAMPION---------------------------------------------
rah :rah: rah :rah: rah :rah: rah :rah: rah :rah: rah :rah: rah
-----------------------------REAL MADRID CHAMPION---------------------------------------------
rah :rah: rah :rah: rah :rah: rah :rah: rah :rah: rah :rah: rah
-----------------------------REAL MADRID CHAMPION---------------------------------------------
rah :rah: rah :rah: rah :rah: rah :rah: rah :rah: rah :rah: rah
-----------------------------REAL MADRID CHAMPION---------------------------------------------
rah :rah: rah :rah: rah :rah: rah :rah: rah :rah: rah :rah: rah
-----------------------------REAL MADRID CHAMPION---------------------------------------------
rah :rah: rah :rah: rah :rah: rah :rah: rah :rah: rah :rah: :rah:

Добавлено (18.06.2007, 01:49)
---------------------------------------------
OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OL E...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE. ..OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE... OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OL E...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE. ..OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE... OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OL E...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE. ..OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...OLE...

Добавлено (18.06.2007, 01:55)
---------------------------------------------
ISIK menim cavablarimin bele duz cixmasi meni olduqca sevindirdi....
neteri sence magistrda bir sey yaza bilerem....yoxsa helem cox oxumam lazim

Добавлено (18.06.2007, 01:59)
---------------------------------------------

-------BARSANIN TEREDARLARINI MEN REAL FANATI OLARAQ II yere CIXMALARI MUNASIBETI ILE TEBRIK EDIREM--------------


REAL MADRID CHAMPION
CHAMPIONE CHAMPIONE
ole...ole...ole...


Natiq - Пн, 18.06.2007, 02:01 terefinden deyişdirilib
 
haci Tarix:18.06.2007, 09:34 | Qısa mektub № 590
Yeraz
Qrup: Moderator
Post: 436
Qiymetlendirilir: 1
Burdadir?: Yoxdur
salam

ne oldu sana ne oldu sana !!!
 
haci Tarix:18.06.2007, 09:38 | Qısa mektub № 591
Yeraz
Qrup: Moderator
Post: 436
Qiymetlendirilir: 1
Burdadir?: Yoxdur
real madrid terefdarlarini tebrik edirem.

ne oldu sana ne oldu sana !!!
 
Natiq Tarix:18.06.2007, 11:46 | Qısa mektub № 592
Yeraz
Qrup: Yoxlanilmish
Post: 307
Qiymetlendirilir: 3
Burdadir?: Yoxdur
HACI tebrike gore tesekkur...
bir adamin helem sesi cixmir....utanma gel cix ortaliga II yerde pis yer deyil.....


REAL MADRID CHAMPION
CHAMPIONE CHAMPIONE
ole...ole...ole...
 
haci Tarix:18.06.2007, 13:12 | Qısa mektub № 593
Yeraz
Qrup: Moderator
Post: 436
Qiymetlendirilir: 1
Burdadir?: Yoxdur
ismayil sekilleri pozma

ne oldu sana ne oldu sana !!!
 
haci Tarix:18.06.2007, 13:13 | Qısa mektub № 594
Yeraz
Qrup: Moderator
Post: 436
Qiymetlendirilir: 1
Burdadir?: Yoxdur
cempion barselona sohbeti yoxdur satilmis oyunlarin neticesi dunenki kimi olur.Yoxsa barsa duran yerde real nece cempion ola biler,

ne oldu sana ne oldu sana !!!
 
Natiq Tarix:18.06.2007, 14:32 | Qısa mektub № 595
Yeraz
Qrup: Yoxlanilmish
Post: 307
Qiymetlendirilir: 3
Burdadir?: Yoxdur
ISIK hansi sekilleri pozur ki...?

REAL MADRID CHAMPION
CHAMPIONE CHAMPIONE
ole...ole...ole...
 
haci Tarix:18.06.2007, 15:39 | Qısa mektub № 596
Yeraz
Qrup: Moderator
Post: 436
Qiymetlendirilir: 1
Burdadir?: Yoxdur
alooooooooooooooooo natiq

ne oldu sana ne oldu sana !!!
 
haci Tarix:18.06.2007, 15:40 | Qısa mektub № 597
Yeraz
Qrup: Moderator
Post: 436
Qiymetlendirilir: 1
Burdadir?: Yoxdur
akuaparkda cekdirdiyimiz sekilleri deyirem .

ne oldu sana ne oldu sana !!!
 
Totush(Balaca) Tarix:18.06.2007, 16:25 | Qısa mektub № 598
D.I.N
Qrup: Moderator
Post: 563
Qiymetlendirilir: 4
Burdadir?: Yoxdur
Hamiya salamlar... xahis olunur 28 mayda Azeri fotostudiyasi var gedin orda shekillerivizi cekdirin. 16 manatida yigin verin nicata 2 gun erzinde gedin ora zehmet olmasa. ushaqliq shekillerivizi de goturun.

M-606-a eshq olsun...
 
Natiq Tarix:18.06.2007, 16:28 | Qısa mektub № 599
Yeraz
Qrup: Yoxlanilmish
Post: 307
Qiymetlendirilir: 3
Burdadir?: Yoxdur
manyak dunen getdizmi?

REAL MADRID CHAMPION
CHAMPIONE CHAMPIONE
ole...ole...ole...
 
Totush(Balaca) Tarix:18.06.2007, 16:33 | Qısa mektub № 600
D.I.N
Qrup: Moderator
Post: 563
Qiymetlendirilir: 4
Burdadir?: Yoxdur
realmadridi tebrikedirem.....bunu etmekleNatiqsenin son iki ilde gosterdiyin medeniyyetin eksinigosterirem...halbukisen barcelonaya(gozel futbola) hemishepaxilliq etmisen...

M-606-a eshq olsun...
 
Forum » Dersimiz 120-ci otaqdadir!!! » Otaq № 120 » Ushaqlar bura oz fikrinizi yazin!!!(Agziviza geleni yox haa) (Novruz bayraminiz mubarek)
Страница 12 из 17«1210111213141617»
Поиск:
ЯF Design Studio © 2007